Кількість вакансій в Україні впала на 13%

0
19
Кількість вакансій в Україні впала на 13%
З початку жовтня кількість вакансій в Україні впала на 13%. Зараз на сайті з пошуку роботи Work.ua розміщено 48 тис активних вакансій. Минулого місяця їх було 56 тис.

На сайті Jooble ситуація аналогічна. Тут на початку жовтня було 143 тис вакансій, а станом на кінець листопада – 120 тис, розповідає Опендатабот.

Найбільше зменшилась кількість вакансій у сфері закладів громадського харчування: офіціанти, кухарі, бариста, продавці пива. А також незатребуваними стали складальники, експедитори, прибиральниці, комплектувальники та різноробочі.

Натомість зросла популярність фармацевтів, автослюсарів, інтернет-маркетологів, швачок та кур'єрів. Підвищується затребуваність заробітчан за кордоном.

Також зростає кількість вакансій на IT-ринку. Минулого тижня, на сайті Djinni шукали 13106 IT-фахівців – це на 7% більше, ніж за тиждень до того.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні