В останню мить: на Волині з палаючого будинку винесли стареньких

0
-8
В останню мить: на Волині з палаючого будинку винесли стареньких

У Володимирі-Волинському з палаючого будинку рятувальники врятували 89-річного чоловіка та 83-річну жінку. Літні люди не могли самотужки полишити місце пожежі, - повідомили у ДСНС Волині.

Як розповів Суспільному речник волинських рятувальників Володимир Нестеров, літній чоловік не міг самостійно пересуватися, обох пенсіонерів госпіталізували до районної лікарні.

Одноповерхова цегляна будівля зайнялася напередодні ввечері. Під час гасіння пожежі рятувальники намагалися дістатися пенсіонерів. Через сильне задимлення застосували апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору.



Літнє подружжя вдалося вивести на свіже повітря та передати медикам. Зі слів Володимира Нестерова, важких травм у пенсіонерів немає.

За попередньою версією пожежа трапилась через коротке замикання електромережі. Вогонь знищив меблі, речі домашнього вжитку, два вікна, електрообігрівач, а також пошкодив перекриття та стіни в кімнаті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні