--> Названо найбільш нудних чоловіків за знаком Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Названо найбільш нудних чоловіків за знаком Зодіаку

0
-3
Названо найбільш нудних чоловіків за знаком Зодіаку
Астрологи назвали три знаки Зодіаку, чоловіки яких є найбільш нудними.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на slovofraza.

Телець

Вони дуже цінують традиції і сталості. Вони живуть за графіком і не терплять змін. Тельці серйозні і практичні, віддані. Але поруч з таким чоловіком може бути тільки та дівчина, яка не любить пригод. Його не підбити на ризик і не умовити на спонтанну пригоду, він краще залишиться вдома.

Діва

Цей чоловік строгий, серйозний, який пред'являє завищені вимоги. Тому він не допустить, щоб кохана дівчина порушувала правила або переходила межу дозволеного. Вони не порушують правил і не терплять бруд. Він обов'язково відчитає вас за крихту на столі.

Козоріг

Такий чоловік живе за графіком, їсть тільки звичну їжу і ходить по знайомих закладах, замовляючи одне і те ж. B партнері шукає сталість і серйозне ставлення до спільного життя. Він не розуміє дурних жартів і дурниць, а також часом здається занадто прискіпливим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні