На Волині горів житловий будинок: ледь не вибухнув газовий балон

0
-1
На Волині горів житловий будинок: ледь не вибухнув газовий балон
29 листопада о 2:52 до служби "101" надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Пархоменка в м.Устилуг Володимир-Волинського району. Про це пише Конкурент.

О 3:02 на місце пожежі прибула чергова варта 7-ї ДПРЧ Володимир-Волинського МРВ управління ДСНС України у Волинській області та місцева пожежна команда м. Устилуг. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці речник рятувальників Володимир Нестеров.



Під час проведення розвідки пожежі вогнеборці виявили газовий балон – це загрожувало вибухом. Рятувальники провели охолоджено балону водяним стволом та перенесли його в безпечне місце.



Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі опалення. Пожежу ліквідовано о 03:37.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні