Мер Дніпра про Коломойського: «Ворог держави і абсолютно аморальна людина»

4
7
Мер Дніпра про Коломойського: «Ворог держави і абсолютно аморальна людина»
Новообраний мер Дніпра Борис Філатов, прийнявши присягу міського голови, розкритикував скандального олігарха Ігоря Коломойського та його прихильників.

Своє обурення він висловив у Facebook.

"Прізвище будь-якого кандидата проти мене у 2-му турі було тільки одне. І це прізвище - Коломойський. Ворог держави і абсолютно аморальна людина. Коломойський і його банда прозвали мене "Боря-Могильник". Вони думали, що я злякаюсь і відмовлюся від боротьби. Що я буду благати їх про пощаду", - заявив Філатов.

За словами мера Дніпра, раз прихильники Коломойського призначили йому таку роль, то він буде її грати.

"Боря-Могильник", так "Боря-Могильник". Я поховаю всіх вас. Політично і репутаційно. Тих, хто думав, що вони - господарі життя. "Страшного" Коломойського, який виявився зовсім не всесильним олігархом всеукраїнського масштабу, а жалюгідним і дріб'язковим кровожером, який отримав по зубах у своєму рідному місті. Усіх їх".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо зчепились жид з жидом, то тут вже не жарт. Справа пахне керосином.
Відповісти
Я,будучи ще малим,а це приблизно кінець п"ятдесятих,початок шістдесятих років чув неодноразово при розмові від людей,які мені приходились бабами і дідами,що настане такий час,що жиди будуть "з"їдати" один одного.Тоді я звичайно не розумів цього,але зараз ці слова стають пророчі,з огляду на те,як взагалі в Україні жиди жеруться між собою.
Відповісти
Може воно і так, але їм ще багато чому треба навчитись в українців, особливо як знищувати розумніших за себе на догоду москалеві.
Відповісти
Луцьк може тільки мріяти про такого мера, як Філатов
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні