Найкращі відпочинок, релакс та догляд за тілом – у Patio di Fiori

0
-2
Найкращі відпочинок, релакс та догляд за тілом – у Patio di Fiori
Вишуканий ресторан зі смачною кухнею, затишні готельні номери з інтер’єром у середземноморському стилі, SPA-Центр з широким переліком послуг, що подарують неймовірні відчуття спокою, насолоди та краси… Це все в одному місці Patio di Fiori!

SPA-Центр закладу уже давно став улюбленим місцем для багатьох лучан та гостей міста. Щойно переступивши поріг, відразу поринаєш в атмосферу релаксу, відпочинку та задоволення, а всі турботи та переживання лишаються за дверима. Це сприятливе середовище для того, щоб відчути кожен куточок свого тіла, здобути гармонію та впорядкувати свої думки, стати ще кращим, ще привабливішим та щасливішим. Стильний інтер’єр, душевна музика, аромати екзотичних ефірних олій, мерехтіння свічок, професійні процедури, які виконують висококваліфіковані майстри – усе покликане дарувати красу та неймовірні емоції.



Відвідувачам тут пропонують величезний перелік процедур і чільне місце посідають масажі: класичний, вакуумний, індійський (лімфодренажний), антицелюлітний ручний масаж+вакуум, релакс-масаж, масаж обличчя, спини, стоп, комірцевої зони, голови, ніг, медовий пілінг-масаж, шоколадне обгортання, м’який пілінг травами, інтенсивний пілінг сольовим скрабом з аромамаслами, маска-пілінг з глини, водоростеве обгортання, іспанський та японський масаж обличчя, Anti-age масаж обличчя з ампулами, гуаша обличчя та тіла, нефритовий масаж обличчя (омолоджуючий), масаж обличчя «Голівудська пластика» (підтягуючий). Ви будете вражені, на скільки ці процедури сприяють відчуттю свого тіла та лиця, покращенню самопочуття й надихають творити.

Для якісного відпочинку улюблених відвідувачів тут передбачені джакузі, сауна та хамам.



Різноманітні цінові пропозиції гарантують доступність та зручність. А ще тут запроваджена «щаслива година» - це час, коли діють найнижчі ціни на усі послуги. Отримати масу задоволення за привабливою ціною можна у будні з 9.00 до 14.00 (тоді ціни тут удвічі нижчі, ніж в інший час)! Скористайтеся цим, сплануйте свій день і зробіть приємне собі, або ж подаруйте релакс своїм рідним чи близьким.

В умовах пандемії працівники SPA-Центру з усією відповідальністю ставляться до своїх обов’язків, ще більш ретельно слідкують за чистотою та стерильністю. Відповідно до усіх рекомендацій, часто провітрюють приміщення, обробляють поверхні дезрозчинами, неухильно дотримуються маскового режиму, а головне – відповідально ставляться до свого здоров’я та здоров’я відвідувачів. Безпека – це пріоритет у їхній роботі.

Тут працюють з великою відповідальністю і переконанням, що кожен гість заслуговує лише найкращого, тому Patio di Fiori йде у ногу з часом, постійно удосконалюється і розвивається. Усе для вас!

м. Луцьк,
вул. Кравчука 13
Готель/SPA Patio di fiori +380509782356



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні