П'яний киянин почав стріляти, бо не хотів вдягати маску в аптеці

0
3
П'яний киянин почав стріляти, бо не хотів вдягати маску в аптеці
На столичному Печерську п’яний чоловік зайшов в аптеку без захисної маски. На зауваження не реагував, а коли його вивела охорона, почав стріляти. Про це пише Українська Правда з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

Дослівно: "Чоловік напідпитку зайшов до аптеки, де працівники та відвідувачі зробили йому зауваження за відсутність захисної маски. Однак чоловік відмовився вдягати засіб індивідуального захисту, відмовився покидати приміщення та почав нецензурно висловлюватись.

Завідувачка аптеки викликала наряд приватної охорони, який по прибуттю вивів правопорушника на вулицю. Втім чоловік дістав з кишені пістолет та вистрілив в асфальт".

Деталі: Конфлікт трапилася на вулиці Басейній. Ніхто не постраждав.

Поліцейські затримали 44-річного порушника та вилучили у нього предмет, схожий на стартовий пістолет, та набої до нього для направлення на експертизу.

За цим фактом у Печерській поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) ККУ. Крім того, щодо чоловіка склали адмінпротокол за порушення правил карантину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні