--> У ДТП на Рівненщині загинула мати з середнім сином, менший і старший - у реанімації. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У ДТП на Рівненщині загинула мати з середнім сином, менший і старший - у реанімації. ФОТО. ВІДЕО

0
1
У  ДТП на Рівненщині загинула мати з середнім сином, менший і старший - у реанімації. ФОТО. ВІДЕО
Поблизу Березного Рівненської області сталася ДТП за участю легковика та вантажівки, внаслідок якої загинула водійка легковика та малолітня дитина.



У пресслужбі Нацполіції Рівненської області повідомили, що 30-річна водійка автомобіля ВАЗ-2107, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надала переваги в русі і допустила зіткнення з вантажівкою Volvo.



Унаслідок ДТП загинули мати із семирічним сином, ще дві її дитини - 4-річний і 11-річний хлопчики - без свідомості з політравмами перебувають у реанімації.

У поліції додали, що за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей, слідчі слідчого управління внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

В рамках кримінального провадження проводяться слідчі дії та встановлюються всі обставини смертельної ДТП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні