Apple перенесе частину виробництва з Китаю до Вʼєтнаму через торгову війну з США

0
0
Apple перенесе частину виробництва з Китаю до Вʼєтнаму через торгову війну з США
Компанія Foxconn, яка виробляє продукцію Apple, переміщує частину виробництва планшетів iPad і ноутбуків MacBook з Китаю до Вʼєтнаму.

Пише Бабель.

Як пише Reuters з посиланням на джерела у Foxconn, цим кроком Apple прагне мінімізувати втрати від китайсько-американської торгової війни і диверсифікувати виробництво.

Рішення прийнято на тлі дій адміністрації президента Дональда Трампа, яка раніше обклала імпортними митами товари, вироблені в Китаї, а також обмежила діяльність китайських компаній в країні, посилаючись на загрозу нацбезпеці.

Тайванська Foxconn розгорне виробництво iPad і MacBook на своєму заводі на північному сході Вʼєтнаму. Компанія на цьому тижні оголосила про виділення $270 млн на створення у Вʼєтнамі нової дочірньої фірми FuKang Technology. Виробництво буде запущено в першій половині 2021 року.

При цьому Reuters раніше повідомляло про плани Foxconn витратити до $1 млрд на розширення заводу з виробництва iPhone в Індії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні