Вбивство вчителя у передмісті Парижа: чотирьом школярам висунули звинувачення у співучасті

0
3
Вбивство вчителя у передмісті Парижа: чотирьом школярам висунули звинувачення у співучасті
Поліція Франції предʼявила звинувачення чотирьом підліткам в організації вбивства вчителя з передмістя Парижа, якому відтяли голову за демонстрацію карикатур на пророка Мухаммеда.

Інформує Бабель.

Учнів школи, в якій працював убитий Семюель Паті, вказали 18-річному вихідцю з Росії Абдуллаху Анзорову на вчителя. Всі підозрювані — у віці від 13 до 14 років — звинувачуються в «співучасті в терористичному вбивстві». За даними джерела видання, Анзоров заплатив учням за допомогу кількасот євро. Всього в причетності до вбивства підозрюють 14 осіб.

17 жовтня в місті Конфлан-Сент-Онорін, за 10 км від Парижу, 18-річний Анзоров обезголовив учителя місцевої школи Самюеля Петі за образу пророка Мухаммеда. Як пишуть ЗМІ, учитель читав лекції з громадянського виховання і показав учням карикатури на пророка, які викликають негативну реакцію серед мусульман. Лекція стосувалася релігійного екстремізму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні