Прикордонник та священик займались контрабандою сигарет

0
2
Прикордонник та священик займались контрабандою сигарет
Офіцер Держприкордонслужби зібрався переправити в Румунію сигарети за допомогою літального апарата типу автожир.

У Закарпатській області правоохоронці викрили на тютюновій контрабанді прикордонника і священнослужителя. Про це повідомляє Держприкордонслужба у четвер, 26 листопада.

Зазначається, що зловмисників, за якими вели спостереження протягом кількох місяців, застали на гарячому, коли ті готували до польоту літальний апарат типу автожир з метою переміщення сигарет до сусідньої Румунії. Місце вильоту знаходилося на околиці селища Вишково Хустського району на відстані чотирьох кілометрів до кордону.

Пілотом автожиру виявився офіцер Держприкордонслужби. Крім прикордонника, правоохоронці викрили ще чотирьох осіб, можливо причетних до протиправної діяльності, всі вони жителі Хустського району Закарпатської області.

"Також встановлено, що один із присутніх на місці події організаторів протиправної діяльності, який мав характерні ознаки алкогольного сп'яніння, є священнослужителем Московського патріархату", - йдеться в повідомленні.

Поблизу місця запланованого зльоту правоохоронці виявили 19 ящиків тютюнових виробів, одну вантажівку і три позашляховики.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні