На Волині митники вилучили партію ножів на 750 тисяч гривень. ФОТО

0
-7
На Волині митники вилучили партію ножів на 750 тисяч гривень. ФОТО
У пункті пропуску "Ягодин" митники вилучили партію ножів та пристроїв для заточування. Власник вантажу задекларував не усі товари, - кажуть в Держмитслужбі області.

Під час огляду буса з товаром митникам подали товаросупровідні документи. Власник задекларував ножі загальною вартістю 3 020 доларів США (орієнтовно 85 тисяч гривень). Насправді ж вартість товару, який везли в Україну - 750 тисяч гривень.

Митники кажуть, що керівник фірми навмисно приховав від митного контролю справжню вартість товару. В супровідних документах також виявили неправдиві відомості щодо найменування та маркування товару.



Працівники Волинської митниці Держмитслужби склали протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартістю понад 750 тисяч гривень вилучили до рішення суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні