Волинянам пропонують безплатну освіту в Одесі і Харкові: дорогу оплатять, житлом забезпечать

3
6
Волинянам пропонують безплатну освіту в Одесі і Харкові: дорогу оплатять, житлом забезпечать
Офіційно безробітним волинянам, які перебувають на обліку в службі зайнятості, пропонують безоплатно здобути нову спеціальність. Про це Волинь24 повідомили у відділі інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

Обласна служба зайнятості розпочинає набір груп на навчання за різними професіями в Харківському та Одеському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.



Навчання тривають від 0,5 до 8,5 місяця. За цей час можна опанувати нову спеціальність за одним із майже тридцяти напрямів. Пропонують, зокрема, отримати фах бармена, адміністратора, кухаря суднового, покоївки тощо.



Під час навчання безробітні будуть отримувати допомогу по безробіттю у сумах і строки, визначені відповідно до законодавства України; компенсацію фактичних витрат на проїзд до місця навчання та у зворотному напрямку (крім витрат на проїзд у міському транспорті).

Окрім того, за потреби слухачів забезпечать місцем проживання на період навчання. За цей час безробітні студенти опанують нову спеціальність за одним із майже тридцяти напрямів і отримають нову можливість реалізувати себе.

Витрати покриє Фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Більше інформації – за телефонами: (0332) 72-53-01 та (099) 327-11-86 або ж в анонсах на офіційній Facebook-сторінці Волинського обласного центру зайнятості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в нас на Волині що викладачі закінчилися?
Відповісти
Професію бухгалтера за 0.5 місяця?! А де у нас на волині можна працювати судновим кухарем?
Відповісти
на баржі яка по стиру плаває
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні