Голова Волинської ОДА наказав оперативно допомогти психічнохворим

0
-7
Голова Волинської ОДА наказав оперативно допомогти психічнохворим
У Горохівському психоневрологічному інтернаті вчора вночі, 25 листопада 2020-го року, обвалилась будівля прибудованого корпусу.



Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко здійснив робочу поїздку на Горохівщину та відвідав заклад.
На щастя, ніхто не постраждав. Нині усі комунікації відновлено, а основна будівля, яка не постраждала, працює у штатному режимі.



Комунальний заклад обласної ради Горохівський психоневрологічний інтернат - є стаціонарним інтернатним закладом для тимчасового або постійного проживання чоловіків із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями. Таких чоловіків тут – 115, серед них є двоє військовослужбовців, які були в АТО/ООС.



Обвалена частина приміщення була прибудована у 1999 році, а з 2009 року перебувала в аварійному стані. Щоб відремонтували будівлю з обласного бюджету виділили кошти і напередодні місцева підрядна будівельна організація розпочала ремонт. Попередньо причиною обвалу є порушення ще при будівництві добудови, фундамент якої до того ж пошкодила вода, повідомили в іправлінні інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.



«Зараз важливо якомога швидше усе відновити, адже таких закладів в області шість і всі переповнені. Тому дав доручення відповідним службам оперативно ліквідувати всі наслідки, аби підрядна організація змогла швидко приступити до роботи і відновити все до нового року. Для цього необхідно аварійну добудову розібрати і збудувати заново», - сказав Юрій Погуляйко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні