Лікарка розповіла, які продукти є життєво необхідними у період пандемії

0
-2
Лікарка розповіла, які продукти є життєво необхідними у період пандемії
Для поліпшення захисних властивостей організму, британський лікар Гіта Мейкер-Кларк запропонувала обов'язково вживати в їжу кілька продуктів відповідно до певних правил. Про це в середу, 25 листопада, пише Корреспондент з посиланням на Daily Express.

"Імунна система вимагає комплекс вітамінів і мінералів: A, C, D, E, B6 і B12, фолати, цинк, залізо, мідь і селен", - назвала експерт головні нутрієнти.

Для того щоб заповнити потреби організму у вітаміні А, лікар порадила вживати зелені овочі, моркву, диню канталупу, а також гарбуз і солодку картоплю. Необхідний організму вітамін Е міститься в горіхах, шпинаті й соняшниковій олії, а вітамін С в брокколі, солодкому перці, брюссельській капусті і цитрусових.

Запаси вітаміну D експерт порадила з жовтня до березня заповнювати за допомогою БАДів, так як він міститься в невеликій кількості продуктів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні