--> Якщо буде карантин, то такий як навесні: МОЗ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Якщо буде карантин, то такий як навесні: МОЗ

0
-2
Якщо буде карантин, то такий як навесні: МОЗ
При введенні жорстких обмежень будуть враховувати епідеміологічну ситуацію і стан економіки.
Влада буде змушена ввести посилений карантин в разі значного погіршення епідеміологічної ситуації з коронавірусом, заявив глава МОЗ Максим Степанов в ефірі каналу Україна 24 в середу, 25 листопада.

"Зрозуміло, що ми дивимося і говоримо про те, що у нас таке можливо, що може бути більш жорсткий карантин. Зрозуміло, що з точки зору епідеміології та розриву цього ланцюга найкращий метод - це повний розрив передачі хвороби на три тижні. Тоді ми можемо відчути той ефект, який в принципі відчули європейські країни, які вводили такі обмеження. Це я кажу з чисто медичної точки зору", - сказав міністр.

При цьому він зазначив, що потрібно враховувати стан економіки.

"Є й інша сторона - це економіка нашої країни. Це дуже важливо. І коли ми пропонуємо повний жорсткий карантин, то відразу є розрахунки Міністерства фінансів, чи можемо ми це витримати, або не можемо. Ми завжди виходимо з цих двох речей і намагаємося шукати баланс. Але зрозуміло, що можуть бути такі обставини, що ми повинні будемо це ввести чисто з точки зору збереження нашого життя. Якщо ми говоримо про повний жорсткий карантин, він стосуватиметься всіх без винятку, як це було навесні", - заявив Степанов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні