--> Україна, хоч і піднялася на 20 сходинок, все одно пасе задніх у рейтингу якості доріг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна, хоч і піднялася на 20 сходинок, все одно пасе задніх у рейтингу якості доріг

0
-1
Україна, хоч і піднялася на 20 сходинок, все одно пасе задніх у рейтингу якості доріг
У 2020 році Україна піднялася на 20 позицій у світовому рейтингу якості доріг і тепер займає 126 місце зі 167.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодор на Facebook, пише УНІАН.

У категорії транспорт The Legatum Prosperity Index Україна піднялася на 12 позицій (73 місце), а в категорії доступ до ринку та інфраструктура – на 10 пунктів (77 місце).

"У 2020 році Україна отримала +20 позицій в загальному рейтингу якості доріг – зараз займаємо 126-е місце. Це означає, що міжнародні експерти та аналітики позитивно оцінюють кроки країни в напрямку розвитку дорожньої інфраструктури", – йдеться в повідомленні.



В цілому Україна займає 92 місце в рейтингу процвітання і сусідить з Гайаною в Південній Америці (91 місце) і Ель-Сальвадором в Центральній Америці (93 місце).

The Legatum Prosperity Index, або індекс процвітання, враховує економічне зростання країни, рівень освітньої системи, медицини, особистого добробуту і якості життя та інше. Його щорічно формує освітній аналітичний центр Legatum Institute.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні