--> В інтернет-магазині продавали фальсифіковані продукти відомих виробників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В інтернет-магазині продавали фальсифіковані продукти відомих виробників

0
-1
В інтернет-магазині продавали фальсифіковані продукти відомих виробників
В Україні через інтернет-магазин і сайти оголошень продавали фальсифіковані продукти харчування під виглядом товарів відомих вітчизняних виробників.

Правовласникам завдано збитків у більш ніж 3 мільйони гривень, повідомляється на сайті Кіберполіції.

Встановлено, що двоє чоловіків налагодили виробництво фальсифікату в цехах і складських приміщеннях. Там виготовляли спеції, дріжджі, кондитерські та макаронні вироби. Товар фасували в упакування з назвами та логотипами відомих українських компаній.

Для реалізації продукції чоловіки створили власний інтернет-магазин, продаж також здійснювався на інтернет-майданчиках оголошень.

Правоохоронці провели десять санкціонованих обшуків за місцями проживання правопорушників, в їхніх автомобілях і за місцем виготовлення та зберігання фальсифікованої продукції.

Вилучено понад 11 тонн сировини для виготовлення контрафакту, упакування з логотипами, обладнання для фасування та готову до продажу підроблену продукцію.
Вилучені гроші й банківські картки.

Відкрито кримінальне провадження.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні