--> У Луцьку маршрутні таксі ввечері залишають дітей на зупинках, бо немає місць | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку маршрутні таксі ввечері залишають дітей на зупинках, бо немає місць

3
-8
У Луцьку маршрутні таксі ввечері залишають дітей на зупинках, бо немає місць
Лучанка Оксана Миргородська у фейсбуці обурюється, що у зв’язку із тим, що громадський транспорт не бере стоячих, в мешканців міста виникла проблема добратися додому. Люди довго мерзнуть на зупинках, а діти не можуть повернутися з гуртків, – повідомляє Волинь.

На зупинці «Історичний факультет» багато дітей чекає транспорт, ідучи додому з гуртків, але їх не беруть, і вони залишаються мерзнути на зупинці, а вже біля Гостинця в тролейбусах 3-7 людей залишається.

«Шановний Ігор
Поліщук! Проїдьтеся ввечері, щоб побачити, як лучани повертаються додому з роботи, діти зі школи і гуртків! Не Ковідом єдиним живемо! На вулиці «не май месяц», щоб годину на холоді чекати транспорт лише із сидячими місцями! На зупинці «Історичний факультет» багато дітей чекає транспорт, ідучи додому з гуртків, але їх не беруть, і вони залишаються мерзнути на зупинці, а вже біля Гостинця в тролейбусах 3-7 людей залишається! Прохання вирішити проблему з громадським транспортом ! Дуже доречними стали б решта нових тролейбусів)», – йдеться у дописі Оксани Миргородської.

У коментарях користувачі підтримують дописувачку і підтверджують, що добиратися вранці на роботу, а ввечері додому дуже тяжко: доводиться чекати по 35 хвилин транспорт. А перед дітьми взагалі водії двері закривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так вишкрибків не плодіть і все буде ок.
Відповісти
Ця сволота водійська з маршруток видно так підло протестують проти рішення влади щодо карантинних обмежень. Кожен думає з водіїв, а може візьмуть і відмінять карантин, і знову для водіїв "лафа", можна знову буде набивати людей у маршрутку як "оселедець до бочки", знову можна буде брати "мзду" готівкою до кишені за проїзд без квитка та не платити податки. Хоч би один нормальний пасажир в салоні маршрутки знайшовся та взяв і зробив фото на той момент, коли водій принципово залишив дітей на вулиці, та записав пригоду з дітьми на мобільний телефон, і ще би додав державний номер маршрутки. Повірте завтра вже такого не вчинив би ніхто з водіїв. Ти дивись як вони різко поробились такі принципові. Це людська наша бездушність до чиєїсь біди та вседозволеність, родить таких черствих водіїв. Щоб тебе грець попоносив на вилах, одного другого!!!
Відповісти
живу на Руставелі біля кінцевої зупинки маршрутів 10 та 11.Кожен вечір бачу картину,як поліція штрафує водіїв за перевезення пасажирів не на сидячих місцях.Проблема не у водіях,а у карантинних обмеженнях.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні