У Луцьку за корупцію після звільнення засудили експоліцейського

0
0
У Луцьку за корупцію після звільнення засудили експоліцейського
Луцький міськрайонний суд притягнув до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане із корупцією, колишнього поліцейського роти конвойної служби Головного управління Національної поліції в області.

Звільнившись зі служби в Національній поліції, правоохоронець, всупереч вимогам ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», без поважних причин несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2019 рік. Про це Волинь24 повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Суд визнав його винним у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн. зі сплатою судового збору понад 420 грн.

Загалом у 2020 році на Волині судами до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень, пов’язаних із корупцією, притягнуто п’ятьох працівників поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні