Судили волинянку, яка не могла забезпечити своїх дітей одягом та харчами

2
4
Судили волинянку, яка не могла забезпечити своїх дітей одягом та харчами
Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності жительки села Навіз, яка не доглядає за власними дітьми.

Про це йдеться у постанові суду від 2 листопада, – передає Район.Рожище.

Жінка 18 травня цього року вже піддавалась адміністративному стягненню за вчинення такого правопорушення, тоді відбулась попередженням. Однак вона продовжує ухилятися від покладених на неї обов’язків з виховання та догляду за неповнолітніми дітьми. Мати не забезпечує належних умов для їх життя, не забезпечила харчами та сезонним одягом.

У судовому засіданні підсудна свою вину визнала повністю та щиро розкаялася у вчиненому.

Суддя постановив визнати жінку винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 184 Адміністративного кодексу та накласти на неї 1700 гривень штрафу. Також вона мала заплатити в дохід держави судовий збір в розмірі 420 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто, в людини і так з грошима сутужно так ще й штрафами обклали. А роботою людину слабо забезпечити, щоб вона мала за що купити необхідне для дітей?!!!
Відповісти
А де вона гроші поділа,що на дітей по 40 тисяч получила?Таким копійки не дати,що не працюють і не платять податки.Роботу ніхто нікому не дає,роботу самі шукають.Хто на цю ледачу буде працювати і платити податки?Дітей забрати,а її посадити і заставити працювати,не народжувати на муку дітей.Це вона вміє добре робити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні