Як будуть карати операторів, які не забезпечать мобільний інтернет на всій території України

1
1
Як будуть карати операторів, які не забезпечать мобільний інтернет на всій території України
Укрчастотнагляд придбає спецтехніку для перевірки якості мобільного інтернету.

Через два роки операторів мобільного зв'язку будуть карати за низьку якість або відсутність інтернету на дорогах і в невеликих населених пунктах України, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в інтерв'ю "Сегодня".

"У нас мета - за два роки покрити територію держави мобільним інтернетом. Тільки з 1 липня розпочався активний процес поліпшення інтернету. У операторів існують два роки, щоб досягти цієї мети. Якщо вона не буде досягнута, у них забирають ліцензію", - розповів чиновник.

План перевірки якості інтернету вже затвердили на засіданні Кабінету міністрів.

Федоров заявив, що у Кабміні приймуть рішення про нерозподілення прибутку Українського державного центру радіочастот, який буде відповідати за контроль якості інтернету. За цей прибуток придбають все необхідне нове обладнання, щоб їздити по країні і контролювати якість інтернету.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нашій державі є такі "закапелки" що туди трактором не завжди заїдеш і там живуть люди. Там щоб зателефонувати то треба на дерево залізти, то про який там інтернет може бути мова. І хто там його контролюватиме.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні