У Венеції будуть стягувати податок з туристів, які приїхали на один день

0
0
У Венеції будуть стягувати податок з туристів, які приїхали на один день
З 1 січня 2022 року Венеція запровадить плату для туристів, які приїхали до міста на один день без ночівлі. Розмір податку буде залежати від того, наскільки місто завантажене туристами.

Пише Бабель.

Департамент туризму повідомляє, що до Венеції на один день приїжджає до 30 мільйонів туристів на рік. Гості, що залишаються в місті на ніч, звільняються від сплати податку. Таким чином місто спонукає туристів залишитись на ніч, тим самим вкладаючи більше грошей в економіку.

Таку систему мали ввести ще цього літа, однак через пандемію плани відклали. Тоді планувалось, що у пікові дні треба буде заплатити €10 ($12).

Радник мера міста з питань економіки зазначив, що наступі 14 місяців будуть розробляти свою систему, яка дозволить туристам бронювати житло.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні