--> Як повернути тьмяному волоссю втрачений блиск | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як повернути тьмяному волоссю втрачений блиск

0
-37
Як повернути тьмяному волоссю втрачений блиск
Недолік блиску волосся може свідчити про брак вітамінів і корисних речовин. Головне, правильно харчуватися, вживаючи в їжу такі продукти, як молочні продукти, м’ясо, яйця, бобові, жирні сорти риби, горіхи і рослинні масла. Про це пише Наша.мама.

Існує безліч народних рецептів по наданню волоссю здорового блиску. Наприклад, рецепт для власниць темного волосся: після миття голови необхідно нанести на волосся теплу не солодку натуральну каву. Заварюється вона з розрахунку 2 столові ложки натуральної кави на склянку окропу. Обов’язково процідіть! Залиште маску з кави на 30 хвилин на волоссі, закривши їх шапочкою. Потім сполоснути волосся і вимити його шампунем ще раз.

Для світлого волосся слід застосовувати інший рецепт. Одну чашку міцного настою ромашки охолодити, нанести на вологе волосся і залишити на 30 хвилин, покривши голову целофаном і рушником. Необхідно створити ефект лазні. Потім промити голову шампунем і обполоснути злегка підкисленою водою.

Ну і як же без рудоволосих красунь? Для них так само є рецепт надання блиску волоссю. Необхідно в рівних частинах змішати буряковий і морквяний сік. Чашку такого соку наносять на волосся. Потім надягають шапочку для душу на голову і гарячим феном прогрівають голову. Після цього необхідно залишити овочевий сік на волоссі ще хвилин на 15, а потім все змити теплою водою.

Рецептів достатньо в інтернеті. Маски для волосся, приготовлені в домашніх умовах, не тільки додають волоссю блиск, але і живлять їх вітамінами і корисними речовинами.

Маски для надання блиску волоссю
Для тих, хто піклується про свою красу, не складно приготувати вдома маски для волосся. Однак, якщо жінка зайнята і їй ніколи займатися приготуванням, можна просто купити готовий склад в косметичному магазині. Наприклад, в інтернеті багато магазинів, що пропонують косметичні засоби для волосся від провідних виробників косметики.

Можна скористатися і рецептами зірок. Вони також користуються, так скажемо, народними засобами, а не готовими косметичними засобами з магазину. Мерлін Монро (Marilyn Monroe) використовувала для полоскання голови воду з соком половини лимона. Мелані Гріффіт (Melanie Griffith) використовує для полоскання пиво, а Кетрін Зета-Джонс (Dame Catherine Zeta-Jones) в маску з пива додає і мед. Такі маски особливо корисні для росту волосся.

Відгуки жінок свідчать про те, що народні рецепти завжди приносять тілу здоров’я і красу. Тому пробуйте, шукайте свій рецепт краси!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-37

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні