--> Їздити по-людськи: Укрзалізниця пообіцяла українцям клімат-контроль та USB-зарядки у своїх вагонах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Їздити по-людськи: Укрзалізниця пообіцяла українцям клімат-контроль та USB-зарядки у своїх вагонах

0
2
Їздити по-людськи: Укрзалізниця пообіцяла українцям клімат-контроль та USB-зарядки у своїх вагонах
Укрзалізниця” планує модернізувати вагони. Українці, які часто подорожують на потягах, з наступного року зможуть подорожувати з великим комфортом. Державний залізничний оператор “Укрзалізниця” планує в 2020 році модернізувати рухомий склад, про що повідомляє українців на офіційному сайті компанії, пише Технофан.

Глава філії “Пасажирська компанія” УЗ Олександр Перцовський розповів, що на початок 2021 року в “Укрзалізниці” запланована глобальна модернізація рухомого складу. За словами Перцовського, на 2021 рік заплановано оновлення 50 вагонів, які використовуються для пасажирських перевезень. Перцовський заявив, що модернізовані старі вагони будуть не гірші нових, хоча їх оновлення не зажадає великих фінансових вливань. Модернізація буде проведена силами “Укрзалізниці”.

За словами Перцовського, модернізовані вагони будуть відповідати сучасним вимогам і повністю влаштують пасажирів. Так, там з’являться сучасні елементи – оновлять вікна, встановлять захист від прямого сонячного світла, а також для підвищеного комфорту пасажирів, в вагонах з’являться кондиціонери.

Крім того, в оновлених вагонах з’являться USB-зарядки у кожного пасажирського місця, причому зарядка телефону також буде проходити продумано – під столиками з’являться спеціальні полиці, на які можна буде покласти телефон під час зарядки. Пасажирам купе доступний буде індивідуальний клімат-контроль, а в столиках з’являться відділення для різних потреб.

Укрзалізниця” планує витратити на оновлення рухомого складу в 2021 році величезна кількість коштів – зокрема, планується закупити 100 пасажирських вагонів, на які компанія витратить близько 2,7 млрд грн. А на модернізацію вагонів буде витрачено 450 млн грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні