--> В Арабських Еміратах знайшли нове родовище нафти вартістю у майже 900 мільярдів доларів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Арабських Еміратах знайшли нове родовище нафти вартістю у майже 900 мільярдів доларів

0
3
В Арабських Еміратах знайшли нове родовище нафти вартістю у майже 900 мільярдів доларів
Вища нафтова рада Об’єднаних Арабських Еміратів (SPC) заявила про виявлення басейну нетрадиційної нафти на території столиці Абу-Дабі. Його обсяг, за попередніми підрахунками, становить 22 мільярди барелів на рік.

Пише Суспільне.

Про нове відкриття було оголошено під час онлайн-зустрічі на чолі зі спадкоємним принцом Абу-Дабі Мохамедом бін Заєд Аль-Нагаяном і заступником голови SPC.

Під час наради було затверджено план дій нафтової компанії Абу-Дабі ADNOC по збільшенню капіталовкладень до 445 млрд дирхамів (приблизно 121 млрд доларів США) впродовж наступних п'яти років. ADNOC планує впродовж цього періоду внести в економіку Об’єднаних Арабських Еміратів 160 млрд дірхам (44 млрд доларів США).

За останніми оцінками вартості на нафту (40 $/барель) нове родовище оцінюється приблизно у 880 млрд доларів.

Більша частина нафти, що добувається в ОАЕ, йде на експорт. Основні імпортери нафти з Еміратів – Японія, країни західної Європи та США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні