У Франції виявили ферму норок, заражену COVID-19

0
4
У Франції виявили ферму норок, заражену COVID-19
Коронавірус виявляють на норкових фермах по всій Європі

Пише РБК.

Франція вперше виявила присутність COVID-19 на норковій фермі в Eure-et-Loir. У неділю про це повідомили в міністерстві сільського господарства.

Міністерство розпорядилося знищити всіх 1000 тварин на фермі.

З чотирьох норкових ферм в країні на одній відсутній вірус, на двох останніх ведуться аналізи, результати яких очікуються протягом тижня.

Кілька європейських країн вже повідомили про зараження норкових ферм коронавірусом. В основному вірус виявлений у Данії, а також у Нідерландах, потім у Швеції і Греції, а окремі випадки були виявлені в Італії і в Іспанії.

Раніше в Данії виявили 214 випадків передачі нового коронавірусу від норок людині.

В Управлінні ветеринарії та харчових продуктів Данії повідомили, що 17 млн норок були знищені через новий штам коронавірусу.

У Всесвітній організації охорони здоров'я заявляли, що рішення уряду Данії знищити всіх норок, щоб не допустити мутацій коронавірусу, є поспішним.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні