«Нафтогаз» оштрафує «Волиньгаз збут» на колосальну суму в 362 тисячі гривень

2
0
«Нафтогаз» оштрафує «Волиньгаз збут» на колосальну суму в 362 тисячі гривень
Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» хоче відсудити у «Волиньгаз Збут» майже 362 мільйони гривень.

Про це стало відомо з ухвали Господарського суду Волинської області, пишуть Волинські Новини.

Так, акціонерне товариство «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» звернулося до господарського суду з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю «Волиньгаз Збут» про стягнення 361 мільйона 885 тисяч 905 гривень заборгованості, яка виникла внаслідок неналежного виконання відповідачем умов договору купівлі-продажу природного газу.

Розглянувши поданий позов та додані до нього документи, суд дійшов висновку, що він відповідає вимогам, підстави для відмови у відкритті провадження по справі відсутні.

Відтак, суд прийняв позовну заяву до розгляду та відкрив провадження у справі. Підготовче засідання відбудеться 14 грудня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
362 мільйони - це банкрут! а хто ж ті люди, які купили газ по предоплаті (я знаю тих хто купив по 4,5грн. на рік згідно попердніх норм споживання)?
Відповісти
А Бойко заплатить?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні