Художниця з Волині відзначила 25-річний ювілей творчості персональною виставкою. ВІДЕО

3
2
Художниця з Волині відзначила 25-річний ювілей творчості персональною виставкою. ВІДЕО
У Луцьку відкрилась персональна виставка Тетяни Мялковської. Подія поєднала у собі дві важливі часові відмітки в житті авторки – цьогоріч у квітні вона відзначила 50-річний ювілей і 25-річчя своєї творчої діяльності, розповіла Суспільному художниця, інформує Конкурент.

Тетяна Мялковська – педагог, громадська діячка, учасниця пленерів. Одна з її картин увійшла до Золотого фонду нації. Твори художниці є у збірках музеїв світу. Педагогиня Олена Штик розповідає, що щороку художниця проводить заняття з арт-терапії у Заболотівській спеціалізованій школі. Там навчаються дітки з порушенням інтелектуального розвитку.

Тетяна Мялковська колекціонує картини волинських художників. Мисткиня каже: життя та творчість на Волині перетворили її з галицької пані на волинську.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не художниця,а маляр!!!!
Відповісти
Красива, незакомплексована жінка, талановита , самобутня художниця. Нехай Бог і люди дають її наснагу.
Відповісти
У людини є захоплення і це чудово. А вже чи захоплюватися чи критикувати - справа кожного. Сама часто на віоліті переглядаю роботи сучасних художників і вони мені якісь дивні, а є ті, хто за подібне готові платити мільйони
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні