Молодий волинянин зачитав поезію на радіо під біт

0
3
Молодий волинянин зачитав поезію на радіо під біт
Уродженець Володимира-Волинського Анатолій Козак під біт читає поезію на Радіо Перше. Зачитану Анатолієм поезію Іздрика поширюють в інтернет-спільнотах Володимира-Волинського. Про це пише БУГ.

Відео назбирало чимало лайків та позитивних відгуків. Виявляється, що подібна поезія під біт – не єдина у виконанні Анатолія. Так, він уже читав вірші Ліни Костенко, Володимира Сосюри та інших авторів. Почути записи можна, перейшовши за тегом #поезія_під_біт у фейсбуці.



Анатолій Козак вже кілька років успішно реалізовує себе в професії ведучого у Львові, він працює на радіо, проводить різноманітні святкові заходи та є співзасновником і ведучим подкасту «People смакує». Також Анатолія бачили у ролі ведучого конкурсу краси “Княжна Володимира – 2020”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні