У Луцьку на час карантину пропонують зробити платний проїзд у громадському транспорті

9
-5
У Луцьку на час карантину пропонують зробити платний проїзд у громадському транспорті
У Луцьку пропонують запровадити платний проїзд у громадському транспортні для непрацюючих пенсіонерів, допоки діють карантинні обмеження.

Відповідну петицію зареєструвала Наталія Сергіюк. Підписати її протягом 15 діб можна за посиланням.

Як вказала лучанка, введення платного проїзду для пенсіонерів дозволить розвантажити транспорт у години пік.

«На період дії загальнонаціонального карантину із забороною здійснення перевезень пасажирів у міському сполученні в кількості більше, ніж кількість місць для сидіння, пропоную запровадити платний проїзд для непрацюючих пенсіонерів у години пік – зранку (з 7-ї до 10-ї години) та ввечері ( з 16-ї до 19-ї години) – для того, щоб не створювати дискомфорту людям, які в цей час добираються на роботу, навчання або назад», – зазначила лучанка.

Нагадаємо, аби петицію розглянули, її мають підписати мінімум 300 осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хвора на всю голову
Відповісти
Нема законних підстав для цього.
Відповісти
Брєд сивої кобили. Дурнішого проекту петиції чим цей, ще не придумував ніхто. А ось же нашлась така в лапках розумна, яка саме вципилася до непрацюючих пенсіонерів та бажає заставити сидіти їх вдома. Ні стиду ні сорому немає у авторки цієї петиції. По перше: як можна розрізнити працюючого пенсіонера і непрацюючого; по друге: мені 60 років, я працююча пенсіонерка, мені, що з собою у час пік в тролейбусі паспорт возити чи довідку з місця роботи, що я кожного дня мушу їздити на роботу, а з роботи додому; по третє: нехай доживе до моїх років ця психічно хвора особа, що бажає свою петицію закріпити законодавчо, буде по іншому говорити. Якесь приниження всіх категорій пенсіонерів (немає значення ти працюючий чи непрацюючий пенсіонер або інвалід), нелюдське позбавлення прав всіх пенсіонерів на додаткову працю, зарплату і вільне переміщення у громадському транспорті.
Відповісти
Може сама стане контролювати хто непрацюючий?
Відповісти
зе-вова стал, разводит руками - куда пойдеш с такими дураками
Відповісти
Якщо бабуся чи дідуся заберає внуків пора такого години платит чи ні подумайте добре
Відповісти
слід було закушувати перед тим,як писати...
Відповісти
До карантину у Луцьку, проводили опитування літніх людей куди вони їдуть о 6-7 годині ранку, і за результатами більшість пенсіонерів їдуть з ГПЗ до сорокового за покупками, бо тут цілодобовий магазин, на ринок, бо тут дешевше і викладають товар зі знижками, другі бо дома сидіти сумно а в тролейбусі порозмовляти є з ким, дуже мало працюючих пенсіонерів, і тих кому дійсно потрібно їхати в поліклініку чи до внуків які захворіли. Я за те щоб місто закупило більше тролейбусів, і тоді не буде транспортного колапсу. А пенсіонерів які хочуть вижити на цей мізер що називають пенсією можна зрозуміти і не писати дурних петицій.. тому хто її підпише бажаю жити на мінімальну пенсію, і щоб з тролейбусу їх виганяли.
Відповісти
Дивні все ж таки у нас люди)). Самі ж пишуть, куди ті пенсіонери їдуть зранку, саме в той час, коли людям потрібно на роботу і навчання із обмеженням тільки місць для сидіння, і в той же час це підтримують.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні