У Луцьку поблизу ресторану «Базилік» пограбували чоловіка, знявши з плеча сумку

0
-4
У Луцьку поблизу ресторану «Базилік» пограбували чоловіка, знявши з плеча сумку
В обласному центрі Волині поблизу ресторану «Базилік» пограбували чоловіка, знявши з плеча сумку, в якій були гроші та мобільний телефон. За рішенням суду грабіжник проведе за ґратами понад п’ять років.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 3 липня о 23 годині 30 хвилині біля ресторану «Базилік» на вулиці Кравчука пограбували чоловіка. Злочинець зняв з плеча потерпілого шкіряну сумку, в якій були мобільний телефон, документи та гроші. Загальна сума збитків – 3 тисячі 820 гривень. Відзначимо, що грабіжником виявився раніше судимий уродженець Рівненщини.

Під час суду він не заперечував свою вину, попросивши суворо його не карати. Натомість пограбований чоловік наголосив, що немає претензій до обвинуваченого і також просив суворо його не карати.

Однак, врахувавши всі обставини справи, суд призначив грабіжнику покарання у виді чотирьох років позбавляення волі, приєднавши рік та місяць невідбутого покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні