Кулеба відповів мемом на заяву Лукашенка

2
3
Кулеба відповів мемом на заяву Лукашенка
Дмитро Кулеба скинув гіфку "фейспалму" капітана Пікара зі Стартреку у відповідь на висловлювання Олександра Лукашенка про "спецслужби США" в Києві.

Пише Кореспондент.

Глава МЗС України Дмитро Кулеба відповів мемом на заяву Олександра Лукашенка про "спецслужби США в Києві". Мем він опублікував у Twitter у п'ятницю, 29 листопада.

Кулеба ретвітнув новину про заяву Лукашенка, прикріпивши гіфку з мемом "фейспалму" капітана Пікара з серіалу Стартрек.
Нагадаємо, що раніше Лукашенко "знайшов" у Києві центр спецслужб США. Білоруська і російська розвідки нібито виявили під Варшавою і в Києві якісь центри, в яких перебувають співробітники американських спецслужб.

Також повідомлялося, що Лукашенко пригрозив Україні санкціями. Раніше Україна мала намір ввести санкції проти Білорусі після прийняття рішення ЄС, але про конкретні санкції Київ не повідомляв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Батько правий , а той хулеба ще та iстота
Відповісти
Давньоєгипетська писемність в тренді
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні