Україна подала документи на обмін 11 осіб — Кравчук

1
-3
Україна подала документи на обмін 11 осіб — Кравчук
Глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що Україна подала список на обмін полоненими з Росією, куди входять 11 осіб.

Інформує НВ.

«Ми подали документи на 11 осіб. Вони вже повністю готові. Ми чекаємо на відповідні подання з боку ОРДЛО. Тому що цей обмін - це не просто одностороння дія. Поки таких зустрічних кроків з боку ОРДЛО ми не бачимо».

Він пояснив, що план української делегації - обміняти тих людей, списки яких вже готові, і далі діяти за принципом «всіх на всіх», вимагаючи обміну найближчим часом.

«Ми не знаємо, скільки людей на тих територіях страждають від різних форм тиску. Але ми знаємо, що такі люди є, і хочемо, щоб тема "всіх на всіх" почала реально втілюватися в життя», - наголосив глава української делегації.

Раніше Леонід Кравчук у ТКГ закликав провести обмін полоненими до Нового року.

Нагадаємо, що під час останнього обміну в квітні цього року з полону терористів «ДНР» і «ЛНР» звільнили 20 осіб. На непідконтрольну територію передали 14 осіб.

За даними СБУ, станом на 30 квітня 2020 року підконтрольні Кремлю бойовики незаконно утримують на окупованому Донбасі 214 осіб.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Діду ти хуйов!!!! Мерзотнику комуняцький!!!!! А де обіцяних всіх на всіх?????????????????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні