Волиняни ще з літа вимагають відновити маршрут рейсового автобуса «Луцьк–Годомичі». ВІДЕО

0
-1
Волиняни ще з літа вимагають відновити маршрут рейсового автобуса «Луцьк–Годомичі». ВІДЕО
Жителі села Крижівка Рожищенського району скаржаться на скасування маршруту Луцьк-Годомичі. Рейсовий автобус «Луцьк – Годомичі» не курсує два місяці, не їздив транспорт і влітку.

Про це розповіла «Суспільному» місцева жителька Марія Бречко.



«Ціле літо маршрутки не було, у вересні вона поїздила два-три тижні, і знову не хоче перевізник їздити. Не знаємо, в чому причина. Раніше перевізник казав, що в нас погана дорога, але вже зробили дорогу», - каже місцева жителька Тетяна Грабовець.
Рейсом «Луцьк-Годомичі», зі слів місцевої жительки Марії Бречко, було зручно доїжджати на роботу у районний та обласний центри.

«Чому рейс відмили місцеві не знають. За роз’ясненням зверталися до обласної адміністрації. Скаржилися на урядову «гарячу лінію», там переадресували людей з проблемою доїзду до посадовців облдержадміністрації. А звідти люди отримують відписки», - розповідає Марія Бречко.

Начальниця відділу транспорту обласної державної адміністрації Наталія Остапкович розповідає: рейс не відміняли. Перевізник припинив перевезення через нерентабельність.

«Маршрут визначався суб’єктом конкурсу, але ніхто не подався, зараз знову буде оголошений конкурс і будуть мати можливість перевізники брати участь у ньому», - каже посадовиця.

Зі слів Наталії Остапкович, на сьогодні до Крижівки здійснюється перевезення за маршрутом «Луцьк-Криничне» двічі на день, це о 9 годині ранку та у вечірній час.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні