Apple визнала дефекти екрану iPhone 12

0
2
Apple визнала дефекти екрану iPhone 12
Незабаром після виходу смартфонів лінійки iPhone 12 з’явилися відгуки реальних користувачів, які підтвердили, що деякі моделі страждають появою різних відтінків зеленого кольорах на чорному екрані. Компанія Apple вперше прокоментувала ці повідомлення, публічно визнавши, що проблема зеленого екрану на iPhone 12 дійсно існує, однак компанії потрібно провести ретельне розслідування, щоб встановити подробиці про проблему. Про це пише Портал.

На даний момент Appleпідтвердила, що екрани деяких моделей iPhone 12 за певних умов можуть блимати, світитися зеленим або сірим кольором або мати інші несподівані зміни кольору. В даний момент немає подробиць про те, чи є проблема апаратної або програмної, а власникам смартфонів iPhone 12 залишається тільки сподіватися на те, що Apple зможе виправити ситуацію за допомогою оновлення програмного забезпечення.

Цікаво, що деякі користувачі, які зіткнулися з зеленим екраном iPhone 12, змогли обміняти свої смартфони на нові, але в них цей дефект теж проявився. Є думка, що це пов’язано з бажанням Apple випустити якомога більше смартфонів iPhone 12, в зв’язку з чим були знижені вимоги до якості комплектуючих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні