У Китаї створять гібрид людини і мавпи

3
16
У Китаї створять гібрид людини і мавпи
Іспанські вчені проведуть експерименти зі схрещування людини і мавпи в Китаї.

Повідомляє Ньюз.

Про створення гібрида мавпи і людини заявив іспанський вчений Хуан Карлос Іспісуа. Зробити це планується на території Китаю, так як іспанські закони забороняють подібні експерименти в галузі генетики.

Як відомо, ембріони створюються в лабораторіях. При цьому, вчені визнають, що поки питань набагато більше, ніж відповідей. Наприклад, в деяких джерелах є інформація про те, що дослідний зразок такого гібрида вже існує, автором якого став Хуан Карлос Іспісуа.

Всю важливість вивчення Хуан Карлос пояснює тим, що органи таких гібридів можна буде використовувати для трансплантації.

Іспісуа має великий досвід в цій області — він керував дослідженням, в результаті якого в 2017 році був створений перший у світі гібрид людини і свині. Але критики попереджають, що прориви в гібридах людини і тварин, відомих як химери, створюють «тривожні» етичні дилеми.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мля....ще з коронавірус нерозібралися а вони знов падгончік роблять
Відповісти
Знаю вже один гибрид людини та свинi
Відповісти
Вони там зі своїми експериментами людсво вирішили винищити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні