--> Позиція. Дмитро ГЛАЗУНОВ: чому я не підтримав у другому турі виборів Богдана Шибу? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Позиція. Дмитро ГЛАЗУНОВ: чому я не підтримав у другому турі виборів Богдана Шибу?

0
4
Позиція. Дмитро ГЛАЗУНОВ: чому я не підтримав у другому турі виборів Богдана Шибу?
Екскандидат на посаду Луцького міського голови, голова благодійного фонду "Рідна Волинь" та ВОГО "ВОЛК" Дмитро Глазунов на своїй сторінці у фейсбук розповів, чому саме він не підтримав у другому турі виборів Богдана Шибу, а віддав перевагу Ігорю Поліщуку.

Зокрема він зазначив:
- Давно мене так не поливали брудом, однак я все ж відповім на це та чисельні запитання, чому я не підтримав у другому турі виборів Богдана ШИБУ.

1. Я ніколи не був у числі прихильників Богдана ШИБИ як політика чи колишнього мера. То ж я нікого не зрадив.
2. Мене ніхто офіційно не запрошував підтримати Богдана Шибу, своєї підтримки я теж не обіцяв.
3. В минулому році у мене був негативний досвід спілкування з ним у партії "Сила і Честь", про що я згадував https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=750688562324165&id=100021490851967
4. Я публічно запропонував Б. Шибі варіант підтримки. Для цього я вимагав поламати корупційні схеми: "Муніципальну аптеку" зробити комунальною, як в Харкові; "благодійні внески" в лікарнях заборонити, як в Полтаві; проект кардіоцентру винести на розгляд комісії. Однак, Богдан Шиба мені навіть не відповів.
5. Натомість я побачив інше - головного орнізатора цих схем, екс-начальника управління охорони здоров'я Луцької міськради Федора Кошеля в компанії з Шибою на мітингу біля міської ради в ході цих виборів (Фото).
6. Саме Кошель є офіційно засновником цих брудних схем: "Муніципальної аптеки", яка виявилася приватною, а прибуток досі отримують приватні особи. А "Муніципальна каса" і досі збирає "благодійні внески" з лучан в лікарнях. І все це успішно працювало при міському голові Луцька Шибі.
7. Саме Кошель підписував неправдиві матеріали, за якими на мене заводилися кримінальні провадження, організовувалися перевірки, обшуки і суди.
8. У 2008 році прямо в управлінні охорони здоров'я Луцької міськради було зареєстроване ТЗоВ "Шкід", через яке списані сотні тисяч гривень лучан на бухгалтерські послуги, які щедро надавав водій начальника управління Кошеля. Не пам'ятаєте, хто у 2008 році був мером?
https://lutsk.rayon.in.ua/topics/2755-iak-mozhna-zbagatitisia-na-hvorih-golova-bf-ridna-volin-dmitro-glazunov-vikrivae-chergovi-tinovi-shemi-lutska
9. Цьогоріч на виборах саме прихильники Шиби просували Федора Кошеля в депутати Луцької міськради. Та і сам Кошель підтримував Шибу. Тому там, де Кошель - не моя компанія!
10. Мені закидають ще один гріх, мовляв в списках партії "За майбутнє" була Духневич. Для мене це не показник. Там було пів Луцька і багато достойних та близьких мені по духу людей.
11. Я б міг два тижні розповідати про ставлення ексгубернатора Бориса Клімчука до Богдана Шиби, ту саму фірму "Шкід", багато інших схем і невідомих пікантних подробиць. Я ж цього не робив. Жодного мого виступу не було на опозиційних до Шиби сайтах. Я озвучив свою позицію в крайній вечір агітації на чисельні прохання моїх прихильників.
12. Вищезгадані схеми я почав викривати ще 2016 року, коли дехто з нинішніх критиків був при владі. А що ви зробили для того, щоб цих схем не було?
13. Я керуюсь власними правилами і принципами, а не політичними вітрами та залишаюсь на своїх позиціях.
14. То ж запитую окремих людей, чим ви керуєтесь, поливаючи мене брудом? Може тим, що я ці схеми викриваю? А чому ці схеми працюють уже понад 20 років запитайте у своїх політичних вождів, які увесь цей час,то у владі, то в опозиції. До прикладу, запитайте у того самого Богдана Шиби!
15. Ті, хто стверджує, що я продався або зрадив, напевно судять по собі.
16. Не святі горшки ліплять, і мені теж є що закинути. Але це можуть зробити лише кришталево чесні люди. Є такі?

Гарного усім дня!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні