У Княгининку депутати зібралися на таємну сесію і дерибанили землю до пізньої ночі. ВІДЕО

1
2
У Княгининку депутати зібралися на таємну сесію і дерибанили землю до пізньої ночі. ВІДЕО
Під покровом ночі в п’ятницю тринадцятого листопада потайки від громади у Княгининівській сільській раді зібрали сесію. На засіданні депутати роздавали землі, ось тільки не звичайним мешканцям громади, а самим собі, своїм дітям, дружинам та іншим родичам.

Доходило до того, що на одне й те ж прізвище депутата припадало з десяток рішень, – йдеться у сюжеті телеканалу "Аверс".

Віта Ковальчук, секретарка Княгининівської сільської ради запевнила, що перелік питань розміщувався на сайті сільської ради, однак у зв'язку із технічними збоями, питання і проєкти рішень там не з'явилися вчасно. Також вона наголосила: сесія не тривала вночі, але була зібрана о 18:00 годині через те, що всі депутати перебували на основних місцях роботи.

У Княгининівській сільські раді пояснили, що передусім виділяють землю воїнам АТО, багатодітним сім'ям, активним членам громади – йдеться про підприємця Володимира Сидуна, який вирощує малину. Йому, зокрема, виділили два гектари у селі Зміїнець, що під самим Луцьком.

А от "звичайним" жителям Княгининівської ОТГ у видачі землі відмовляють роками. Не пропонують земельні ділянки й багатодітним сім'ям, про які згадували в сільраді. Про це пишуть обурені люди у фейсбук-спільноті громади:

"В свій час теж зверталася, щоб виділили земельну ділянку, то сказали, що нема землі".

"Ми багатодітна сім'я, і чомусь нам навіть не запропонували, а розпинаються".

"А моєму сину відказали у земельній ділянці, яку я і моя сім'я добивається уже багато років. Так хотіла попасти на сесію, але все зробили тихо".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну - «аверс» це просто взірець об‘єктивної журналістики. А по- друге - правильно зробили, що землю притримали - бо наклали б на неї лапу женіки, були, чирнухи та разумовські з подачі полішука і пиши пропало. А так - хай луцькі держиморди куплять земельку у селян. Не одні вони вміють «вести бізнес»
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні