Білорусь ввела «дзеркальні» санкції проти країн ЄС і Канади

0
-5
Білорусь ввела «дзеркальні» санкції проти країн ЄС і Канади
Білорусь доповнила свій санкційний список у відповідь по країнах Євросоюзу і по Канаді.

Повідомляє Укрінформ.

«У зв'язку з виконавчим рішенням Ради Європейського Союзу від 6 листопада Білорусь з сьогоднішнього дня дзеркально доповнює свій санкційний список у відповідь по кожній з країн ЄС та Канаді», - йдеться у повідомленні.

МЗС Білорусі пояснило, що в рамках дипломатичної коректності список не буде опубліковано. Він має еквівалентний характер, а також діє в рамках інтеграційних об'єднань, до яких входить Білорусь, заявили в МЗС.

Як повідомляв Укрінформ, Рада Європи затвердила 6 листопада додатковий санкційний список щодо Білорусі, до якого включено 15 високопоставлених чиновників, у тому числі Олександра Лукашенка. За погодженням з ЄС Канада також запровадила подальші санкції ще проти 13 посадовців Білорусі.

У Білорусі більше ніж три місяці тривають масові протести проти фальсифікації результатів президентських виборів 9 серпня, на яких переможцем був оголошений Олександр Лукашенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні