У родини волинян забрали двох дітей

0
5
У родини волинян забрали двох дітей
У Локачинському районі у батьків відібрали двох дітей.

Про це йдеться на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, пише Локачі район.

Позивач стверджує, що батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків. Ті не піклуються належним чином про розвиток дітей, їх навчання та виховання, підготовку до самостійного життя, не забезпечують повноцінним харчуванням і необхідним медичним доглядом. Внаслідок невиконання батьківських обов’язків, створились умови, які шкодять дітям, а залишення їх в сім’ї є небезпечним для їхнього життя, здоров’я і морального виховання.

Батьки офіційно не працевлаштовані. Умови проживання складні. Господарством не займаються. В будинку порядку не наводять.

Дітей невідкладно направили до Локачинської райлікарні для обстеження стану їхнього здоров’я, надання необхідної медичної допомоги в стаціонарних умовах. У лікарні в діток виявили гострий фарингіт, гострий пієлонефрит та гострий бронхіт.

Тоді діти були тимчасово влаштовані у сім'ю бабусі.

Позов у суді задовольнили повністю. Малолітніх дітей відібрали без позбавлення їх батьківських прав. З батьків стягуватимуть аліменти щомісячно в користь особи, куди влаштують дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні