Касові апарати: у Раді погрожують вимогою звільнення Гетманцева з голови комітету

3
-2
Касові апарати: у Раді погрожують вимогою звільнення Гетманцева з голови комітету
"За майбутнє" та "Батьківщина" будуть ініціювати реєстрацію проекту постанови щодо звільнення Данила Гетманцева з посади голови податкового комітету, якщо у вівторок Рада не ухвалить рішення про відтермінування касових апаратів для ФОПів.

Про це під час виступу у Раді заявив нардеп від "За майбутнє" Тарас Батенко, інформує Економічна Правда.

"Сьогодні, якщо ми не вирішимо проблеми з РРО, якщо ми не допоможемо вирішити це питання для наших ФОПів, наша депутатська група "За майбутнє" (я більш ніж переконаний, що до нас приєднаються інші фракції та групи) буде ініціювати реєстрацію проєкту постанови щодо звільнення пана Гетманцева з посади голови профільного комітету.

Або ми вирішуємо цю проблему у сесійній залі, або замість нас буде говорити вулиця. Тому після наради з прем'єром щодо карантину вихідного дня наша депутатська група разом з фракцією "Батьківщина" ініціює перерву щодо термінового обговорення питання щодо ФОПів і конкретного вирішення у сесійній залі", - сказав Батенко.

"Ми єдина країна в світі, яка під час пандемії почала закручувати гайки малому бізнесу, середньому класу, і забирати навіть те, що у них було. Касові апарати - по суті, коли ми мусимо допомогти, ми нищимо їх такими законами, які приймаються в парламенті. Я прошу депутатів прийняти два законопроєкти: 4313 про відтермінування більш ніж на рік касових апаратів та 3853-2, який скасовує насилля над малим і середнім бізнесом", - заявила лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боюсь що ця рада не доседить до кінця своєї каденції
Відповісти
Ах, які патріоти! І хто? Батенько з Тимошнько! Ганьба!
Відповісти
Якщо в розумінні майбаха - майбутнє це гроссбухи та рахівниці - то гарних керманичів на себе лучани обрали. Прогресивних...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні