Свій гравець у чужій команді: на Волині контрабандисти завербували прикордонника

0
-2
Співробітники Служби безпеки України викрили посадовця одного з підрозділів Луцького прикордонного загону на систематичному отриманні хабарів за сприяння контрабанді тютюнових виробів за кордон.



За попередніми даними слідства, корупційну схему налагодив інспектор відділу прикордонної служби «Млинове». За різні суми неправомірної вигоди він регулярно «допомагав» місцевим контрабандистам у нелегальному переправленні цигарок поза встановленими пунктами пропуску та повідомляв про «безпечні» ділянки державного кордону, повідомляє пресслужба УСБУ у Волинській області.



Затримали інспектора під час отримання чергового хабара у розмірі 23 тисячі гривень. Раніше оперативники спецслужби задокументували ще один факт отримання прикордонником неправомірної вигоди.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії. Встановлюються інші особи, ймовірно причетні до протиправної діяльності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні