--> Волинянин «замінував» будинок, бо посварився з батьком - за це його позбавили волі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин «замінував» будинок, бо посварився з батьком - за це його позбавили волі

0
9
Волинянин «замінував» будинок, бо посварився з батьком - за це його позбавили волі
Чоловіка, який у квітні звернувся до поліції з неправдивим повідомленням про замінування багатоквартирного будинку в Старій Вижівці, засудили до умовного покарання.

Про це стало відомо з вироку Старовижівського районного суду Волинської області.

Так, 6 квітня чоловік після сварки з батьком подзвонив до поліції та повідомив, що в селищі Стара Вижівка на вулиці Незалежності вибуховою сумішшю гексоген заміновано багатоквартирний будинок, хоча знав, що це неправда.

У суді «мінер» повністю визнав свою вину. Та розповів, що після сварки з батьком подзвонив до поліції та повідомив про замінування будинку, де проживає разом з родичами.

Відзначимо, що чоловік був раніше судимий, а нині є фізичною особою-підприємцем.

Врахувавши всі обставини, суд призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши на два роки умовного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні