Студенти ВНУ поділились враженнями про дистанційне навчання. ФОТО

1
-6
Студенти ВНУ поділились враженнями про дистанційне навчання. ФОТО
Студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки розповіли свою думку про дистанційне навчання. Про це інформують на студентському інформаційному порталі “Нівроку” у Фейсбук.

“Моя реакція ніяк не змінилася, якщо чесно) А загалом, я рада, що у нас дистанційне. Безпека зараз понад усе. Мені комфортно вдома. Не особливо сумую за авдиторним навчанням, бо суттєвої різниці у роботі не відчуваю. Та і додатково маю значно більше часу…” – розповіла Анастасія Киричук, студентка 3 курсу.

Загалом думки молоді розділилися.

Нагадаємо, що 13 листопада опублікували відповідний Наказ ректора Про особливості роботи університету в умовах карантину на період з 16 листопада по 30 листопада 2020 року. Отже, навчальний заклад продовжує вчитись в режимі онлайн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І так "навчання" на дні, а тут ще й дистанційне. Якщо так "повчаться" хоча б рік, то так званий універ перетвориться на лавку з продажу дипломів. Катастрофа!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні