--> У Луцьку виборець цікавився у членів ДВК де його «курточка із паспортом»: інші курйози дня. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку виборець цікавився у членів ДВК де його «курточка із паспортом»: інші курйози дня. ВІДЕО

0
-5
У Луцьку виборець цікавився у членів ДВК де його «курточка із паспортом»: інші курйози дня. ВІДЕО
Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА на Волині протягом дня повторного голосування з виборів Луцького міського голови 15 листопада ставали свідками не лише порушень, а й просто курйозних випадків.

Наприклад, на одну із виборчих дільниць у Луцьку виборчиня прийшла здійснювати волевиявлення разом із домашнім улюбленцем.

А на виборчій дільниці №070296 у селі Жидичин виборець фотографувався в кабіні.

Звук клацання почули спостерігачі, представниця ОПОРИ звернула на це увагу членів комісії. Однак коли чоловік вийшов, він пояснив присутнім, що робив селфі у кабіні. Як доказ він показав фото, де видно було лише виборця та синьо-жовте тло, а бюлетень у кадр не потрапив. Опісля чоловіка попросили показати папку із недавно видаленими файлами, аби з’ясувати, чи немає там знімка, за яким можна було б встановити волевиявлення особи. Коли такого не виявилося, чоловік покинув дільницю.

Також тут виборець хотів проголосувати за пенсійним посвідченням, однак цього здійснити не вдалося, тож він повернувся із паспортом.

Інші ж виборці цікавилися, чи можна проголосувати за водійським посвідченням. Їм пояснили, що закон це забороняє. Ще одна людина хотіла проголосувати, використавши додаток «Дія» - у комісії відмовили, тож виборець вирушив за id-карткою.

У Луцьку на дільниці №071029 виборець перед тим, як отримати бюлетень, хотів зробити «подарунок» членам комісії – він витяг із сумки та простягнув їм «класного ножа».

Члени комісії подякували, та презенту не прийняли.



Опісля на цій же дільниці інший виборець хотів проголосувати, але у нього з собою було лише посвідчення. Тому він питав у ДВК поради, де знайти його «курточку із паспортом». У комісії чоловіку запропонували таки відшукати документ та повернутися до 20:00, аби здійснити волевиявлення.

На дільниці №070512 у селі Великий Омеляник жінка забула бюлетень у кабінці для голосування. Присутні на дільниці помітили це. Жінка повернулася і довела процедуру голосування до кінця, опустивши бюлетень у скриньку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні