Вибори програв - бруківку забрав: екс-кандидат у мери після програшу забрав назад «подаровану» виборцям бруківку. ВІДЕО

5
5
Вибори програв - бруківку забрав: екс-кандидат у мери після програшу забрав назад «подаровану» виборцям бруківку. ВІДЕО
У Чернівцях після виборів кандидат, який прийшов забирати матеріали, які раніше сам подарував жителям в рамках передвиборчої компанії. Причина вчинку проста - за нього проголосували тільки три жителя будинку. Про це пише телеграм-канал Інсайдер UA.

Місцеві виявилися не промах, один піддон бруківки встигли приховати в підвалі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от за полі-палицю і рекламу дають, і опонентів шельмують. і навіть уродливий фонтан зварганили. а бруківки наклали як бик у стайні. ВСЕ Ж ДЛЯ НАРОДУ ЗА ЙОГО Ж ГРОШІ
Відповісти
Це точно. А ще вони добре вміють щодня обливати брудом у своїх брехливих ВН опонента брудом. Чесно, це так бридко, не порядно, і багатьох з моїх знайомих дістало, що навмисно голосуватимуть за Ш, я в тому числі. Якби пан П. йшов на вибори самовисуванцеп, і не було б тих зв'язків з олігархатом місцевого та державного рівня, то без питань. А так, думаю, отримають те, на що заслуговують за свою брехню.
Відповісти
Повністю з Вами згідний. З того Поліщука толку буде,як з козла молока.Ні грамоти,ні досвіду,один цілорічний піар. Всім адекватним лучанам відомо,що заправляти буде Палиця,а Поліщук_технічний працівник. Палицю вже й зараз можна назвати фюрером Волині.Дивно тільки одне_невже на Волині більше лохів ніж тямущих.
Відповісти
традиційно голосувати не за достойного кандидата, а проти паскудної маріонетки ігорка
Відповісти
Свого часу власник УкрПетролю Ковальчук програвши вибори забрав ПК зі школи , які сам подарував
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні