Від Covid-19 померла сім'я лікарів

0
1
Від Covid-19 померла сім'я лікарів
На Львівщині від коронавірусу з різницею в один день померло подружжя лікарів Сокальської районної центральної лікарні.

Ганна та Богдан Городенчуки не змогли подолати ускладнення, спричинені Covid-19, повідомляє головний лікар Сокальської центральної районної лікарні Роман Швед у Facebook.

"Клятий коронавірус забрав життя Ганни Миколаївни та Богдана Ярославовича Городенчуків. Ще одні лікарі. Подружжя лікарів. До кінця вони допомагали хворим, боролися за кожне життя. Вчора зупинилося серце Богдана Ярославовича, сьогодні - Ганни Миколаївни... Повірити неможливо... Світла та вічна пам'ять!", - пише Швед.

79-річна Ганна Городенчук була завідувачем гінекологічним відділенням, а її чоловік, 80-річний Богдан Городенчук, - завідувачем лабораторії та гастроентерологом у Сокальській центральній районній лікарні. 10 листопада помер чоловік, а 11-го – дружина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні