Ситуація в Ковелі щодо захворюваності на COVID-19 погіршується

0
6
Ситуація в Ковелі щодо захворюваності на COVID-19 погіршується
На засіданні виконавчого комітету слухалось питання про стан епідемічної, медико-біологічної ситуації в Ковелі, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV, результатів роботи із запобігання поширенню зазначеного вірусу, проблем та шляхів їх вирішення.

Повідомляє ПроКовель.

"Ситуація в місті щодо захворюваності погіршується. Серед причин — люди не дотримуються протиепідемічних заходів, нехтують засобами захисту", — інформувала завідувачка Ковельським міськрайонним відділом ДУ “Волинський ОЛЦМ України” Людмила Маляр.

Вона зазначила, що у місті та на Волині зріс показник захворюваності на 100 тисяч населення і становить 473, 8 та 438, 9 відповідно.

Людмила Маляр розповіла, що значно зросли потужності вірусологічної лабораторії у Луцьку. На сьогодні там за добу уже можуть проводити понад тисячу досліджень, у березні починали з 25. І тепер людям не треба тижнями чекати на результати. Зазвичай їх можна отримати наступного дня.

Серед позитивних новин і те, що збільшується кількість тих, хто одужав. У Ковелі число тих, хто хворіє, є стабільним — 300-350 осіб. Про це говорила медичний директор Ковельського МТМО з педіатрії Ольга Козачук. Вона також зазначила, що зайнято майже 60 % місць у стаціонарі, але на сьогодні не вистачає потужностей кисневої станції.

Підсумовуючи, міський голова Олег Кіндер вкотре наголосив, що ковельчани суворо мають дотримуватись вимог карантину, бути відповідальнішими і подбати про власну безпеку у час пандемії.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні