Показали фото батька й сина, які загинули від рук криворізького різника

0
5
Показали фото батька й сина, які загинули від рук криворізького різника
Батько і син, 60 і 30-річний Миколи Костецькі, які потрапили під ніж 29-річного Тараса Усенка у Кривому Розі, ішли до крамниці.

8 листопада усією сім'єю збиралися їхати до Вінницької області, напередодні мали купити продукти в дорогу. Про це розповіла мати й дружина вбитих 59-річна Юлія Костецька, передають "Факти".

За словами жінки, син Микола сказав їй, щоб вона йшла вперед, а чоловіки її наздоженуть. Однак в магазин "Восход", в якому вона чекала їх, батько з сином так і не прийшли. Юлія зробила всі покупки, а коли поверталася додому, отримала телефонний дзвінок.

"Ви знаєте Костецького Миколу Антоновича? Вашого чоловіка вбили", – повідомив їй співробітник поліції.

Повернувшись на місце злочину і побачивши вбитого чоловіка, жінка намагалася його врятувати. А потім знепритомніла.

Як саме все сталося, вона не знає. За записами камер спостереження видно, що батько марно намагається захистити сина від вбивці.

"Хоч би одного залишив, нелюдь! Як мені тепер жити? Хочу запитати у нього: "За що? Я вимолювала це дитя у Бога цілих вісім років. А ти його вбив! " – сказала вона.

Жінка розповіла, що у них з чоловіком не було дітей 8 років, лікування не допомагало. Пізніше сім'я усиновила хлопчика у віці 5 місяців. Його звали Микола, як і чоловіка Юлії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні